Juridische dienstverlening - Aartsen & Somers

You are here: Home / Juridische dienstverlening

Deskundigheid

Juridische dienstverleningAartsen & Somers is gespecialiseerd juridische dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Onze deskundigheid bevindt zich op die rechtsgebieden waar het Midden- en Kleinbedrijf mee te maken heeft. U kunt daarbij denken aan arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, etc. Door specialisatie en lage overheadkosten werkt Aartsen & Somers tegen een zeer aanvaardbaar uurtarief van € 115,- exclusief BTW.  Ook voor het voeren van gerechtelijke procedures en onze overige juridische diensten hanteren wij een uurtarief van € 115,- exclusief BTW.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor incassoprocedures. Door een hoog incasseringspercentage kunnen wij onze incassodiensten aanbieden op no-cure-no-pay basis. Dat is voor u aantrekkelijk en zo creeren wij een win-win-situatie.

Diensten Aartsen & Somers

  • arbeids- en ontslagzaken
  • huurzaken
  • opstellen contracten en leveringsvoorwaarden
  • rechtsbijstand in vrijwel alle procedures

Contact

Via het contactformulier kunt u gratis en geheel vrijblijvend advies aanvragen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch en via e-mail bereikbaar. Bekijk onze contactgegevens op de contact pagina.