Aartsen & Somers - Stage

Stage lopen bij Aartsen & somers

Stage Al sinds haar oprichting in 1990 werkt Aartsen & Somers met stagiaires. Aartsen & Somers is erkend door de Stichting Ecabo als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs.
Huis

Op dit moment sluit de MBO-opleiding juridisch en administratief medewerker zakelijke dienstverlening het beste aan op de werkzaamheden die stagiaires bij ons kantoor verrichten.

De werkzaamheden van de stagiaires variëren van het opstellen van eenvoudige aanmaningen tot complete dagvaardingen. Daarnaast is er de mogelijkheid gerechtelijke procudures te volgen en zittingen bij te wonen.

Op ons kantoor krijgen de stagiaires onder begeleiding zelf veel verantwoordelijkheid. Daarom zijn zelfstandigheid en stevig in je schoenen staan belangrijk. Voordeel daarvan is dat je veel kunt leren en na de stage- periode direct inzetbaar bent voor het bedrijfsleven.
Ons kantoor heeft bijvoorbeeld een ex-stagiaire opleiding administratief/juridisch medewerker in dienst genomen

Stage01Mijn ervaring

Aartsen en Somers is een bedrijf waarin ik me snel thuis voel, de werksfeer is rustig en aangenaam en de werkzaamheden zijn erg afwisselend en leerzaam. Deze stage plek past goed bij mijn opleiding. Je kan je goed verdiepen in de zaken en waarbij je ook leert hoe gerechtelijke procedure in zijn werk gaat. De band met de collega’s is heel belangrijk op deze stageplek, daar het een klein bedrijf is. Ik vind het zelf een hele leerzame en leuke stageplek waar ik elke dag met een goed gevoel naar toe ga.