Incassobureau Wijchen - Aartsen & Somers

You are here: Home / Incassobureau Wijchen

Incasso zelf doen of uit handen geven

Incassobureau WijchenOpenstaande vorderingen in Wijchen kunnen een zware last worden voor uw huishouden of onderneming. Hoe langer u wacht met invorderen hoe moeilijker het wordt. Als u lang wacht met maatregelen nemen zal uw debiteur geen moeite hebben met het uitstellen van de betaling of zelfs het bestaan van de hele vordering ontkennen. Start daarom tijdig een incassoprocedure en geef uw vordering uit handen aan ons incassokantoor. Door onze gespecialiseerde incassodiensten halen wij een hoog inningspercentage.

Ons incassobureau heeft in Wijchen een incassoprocedure ontwikkeld die uitgaat van uw relatie met uw debiteur. Hierdoor hebben wij voor elke situatie een passende aanpak. Met onze incassoprocedure halen wij daarom bijzonder goede resultaten.

Waarom incasso bureau Wijchen?

Wij benaderen van uw debiteur eerst schriftelijk en telefonisch. Zo nodig bezoeken wij de debiteur ook persoonlijk. Ons uitgangspunt is daarbij wederzijds respect en oog voor de belangen van beide partijen. Wanneer de debiteur weigerachtig blijft om te betalen, zullen wij overleg en onderhandelingen plegen met bijvoorbeeld overheidsinstellingen, deurwaarders of kredietinstellingen. Mocht dit niet resulteren in een betalingen van uw vorderingen dan kunt u juridische stappen overwegen. Voor particulieren in Wijchen hanteren wij de in de wet vastgestelde incassokosten. Voor zakelijke vorderingen gelden de afspraken die u heeft gemaakt met uw debiteur. Dit kunnen zijn afspraken zoals die voortvloeien uit uw algemene voorwaarden of andere afspraken. Indien u geen specifieke afspraken heeft gemaakt, geldt de wettelijke regeling.
Na inning van de vordering, ontvangt u de eindafrekening met een specificatie van de kosten.

Waarom risico nemen?

Als incassobureau in Wijchen hebben wij een goede reputatie opgebouwd als veelzijdig incassokantoor. Wij kunnen u daarom incasso no-cure-no-pay aanbieden. Het risico voor het welslagen van de inning ligt dan bij ons.
Helaas lukt het ons ook niet altijd om een hardnekkige debiteur te overtuigen. Dan rest helaas niet anders dan een gang naar de rechter. Ook daarin kan ons incassobureau in Wijchen u bijstaan.
Tot bedrag van € 25.000,- heeft u geen advocaat nodig om te kunnen procederen. Ons incassobureau in Wijchen kan u bijstaan tegen een uurtarief van € 115,- exclusief BTW.

Juridisch advies

Met onze deskundige juristen adviseren wij het Midden- en kleinbedrijf op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, etc. In een oriënterend gesprek vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen?

Wie in Wijchen zit met een openstaande vordering of overweegt een gerechtelijke procedure te starten kan bij uw incassokantoor in Wijchen terecht. Wij zijn u graag van dienst. Vul het contactformulier op deze website in of bel met een van onze medewerkers. Mailen mag natuurlijk ook.