Incassobureau Elst

You are here: Home / Incassobureau Elst

Geen debiteurenbeheer zonder incasso

Het sluitstuk van uw debiteurenbeheer is de incasso. Op elke openstaande vordering die niet wordt betaald of die wordt betwist kunnen wij in Elst passende incasso en juridische maatregelen laten volgen. Ons incassobureau in Elst begeleidt u bij de incassoprocedure het nemen van gerechtelijke stappen. Laat u vorderingen niet te lang openstaan en neem tijdig contact met ons op. Voor al uw incassodiensten en ook gerechtelijke invorderingen tot € 25.000,– kunt u terecht bij uw incassobureau in Elst.

Voor ons incassokantoor in Elst is de onstaansgeschiedenis van een vordering uitgangspunt voor de verdere incassoprocedure. Wij stemmen onze incassoprocedure op die ontstaansgeschiedenis af. Daarom behaalt ons incassokantoor bijzonder goede inningresultaten.

Aanpak in drie fasen

Incassobureau ElstIn onze incassoprocedure onderscheiden wij 3 fasen:

  1. Fase 1: Verzamelen wij informatie over de ontstaansgeschiedenis van de openstaande vorderingen. Pas op basis van deze informatie benaderen wij uw debiteur. Dit kan zowel schriftelijk, telefonisch als persoonlijk gebeuren. Met in achtneming van de ontstaansgeschiedenis van de vordering en met respect voor de wederzijdse belangen proberen wij uw debiteur te overtuigen de vordering te voldoen.
  2. Fase 2: Mocht de debiteur na fase 1 nog niet betaald hebben dan gaan wij over tot fase 2. In deze fase plegen wij overleg en onderhandelingen met overheidsinstanties, kredietinstellingen en/of deurwaarders. Wij zullen er alles aan doen om uw debiteur de openstaande vordering(en) en de incassokosten netjes te laten betalen.
  3. Fase 3: Indien de incasso is geslaagd, ontvangt u de eindafrekening met een specificatie van de kosten. Mocht het zo zijn dat de incasso nog niet geslaagd is dan kunnen wij u ondersteunen om juridische stappen te ondernemen.

Wij zorgen voor de inning

Voor ons incassobureau in Elst is incasso no-cure-no-pay de standaard procedure. Wij nemen het risico op ons van onze inspanningen. U loopt alleen het risico ten aan zien van de hoofdsom. De uitdaging ligt dan bij ons. Echter ook in Elst lukt het ons niet altijd om alle vordering te innen. Een gerechtelijke invordering is dan het sluitstuk van de incassoprocedure. Sedert 2011 heeft u niet per se een advocaat meer nodig om uw geschil voor te kunnen leggen aan een Kantonrechter. In vorderingen tot € 25.000,- kan ook incassobureau in Elst u bijstaan.

Afspraak maken?

Wilt meer weten of een afspraak maken? Vul het contactformulier op deze website in of bel met een van onze medewerkers. Mailen mag natuurlijk ook.