Incasso Tiel

Incasso in Tiel door Aartsen & Somers

Een incasso in Tiel uit laten voeren door een incassobureau? Schakel hiervoor dan Aartsen & Somers in. Onze onderneming bestaat al sinds 1990 en hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij meer dan de ervaring hebben die u zoekt. Niets is zo vervelend als een openstaande vordering waar het incasso maar niet bij wil lukken. En dat terwijl u al meerdere stappen heeft ondernomen om uw incasso te incasseren. Dit is vervelend, zorgt voor ergernis en kost tijd en geld. Iedere openstaande vordering in Tiel, is er één teveel. Schakel hier dan ook een incassobureau voor in. Dit bespaart u ergernissen, tijd en geld. Daarnaast is de kans vele malen groter om op deze manier het incasso te incasseren. Wij doen meer dan ons best om uw incasso in Tiel te incasseren.

Incassoprocedure in Tiel

In verband met kosten- en tijdbesparing is het ons doel om zonder gerechtelijke maatregelen uw vorderingen te incasseren. Wij stellen in eerste instantie uw debiteur in Tiel schriftelijk in gebreke. Hierbij wordt ook aanspraak gemaakt op de buitengerechtelijke incassokosten en de wettelijke rente. Volgt hierna geen betaling? Dan wordt schriftelijk en telefonisch een gerechtelijke procedure aangezegd bij uw debiteur. Wanneer nodig voeren wij onderhandelingen voor uw incasso en overleggen wij met kredietinstellingen, deurwaarders, overheidsinstanties en dergelijke. Daarnaast regelen wij ook afbetalingsregelingen.

Het realiseren van een betaling in Tiel

In de meeste gevallen wordt een betaling gerealiseerd van een vordering. Hierbij zijn de rente en kosten die gemaakt zijn inbegrepen. Zijn wij succesvol? Dan maken wij het uw verschuldigde bedrag over. En zijn er geen kosten voor u verbonden aan onze dienstverlening. Wilt uw debiteur ondanks onze inspanningen niet betalen? Bespreek dan met ons de mogelijkheden van gerechtelijke vervolgstappen. Denk hierbij aan de mogelijkheid van een proces voor de rechtbank, een faillisementaanvraag, een kort geding of het leggen van conservatoir beslag. Wij laten u uiteraard van te voren weten hoeveel de kosten ongeveer zijn voor deze gerechtelijke vervolgstappen. Wist u dat wij voor u in Tiel op basis van no cure no pay werken om uw incasso te incasseren?

Incasso Tiel

Contact met ons

Zou u graag uw vorderingen tot € 25.000,- uit handen willen geven? Dan bent u aan het juiste adres bij Aartsen & Somers. Meer weten? Bel dan naar 024-3600234. Of stuur een mail naar info@aartsensomers.nl. Schakel ons in voor een incasso in Tiel.