Incasso Holland - Aartsen & Somers

Incasso Holland staat voor u klaar

Heeft u al kennisgemaakt met Incasso Holland? Aartsen & Somers is met name deskundig op die rechtsgebieden waar het Midden- en Kleinbedrijf mee te maken heeft. U kunt daarbij denken aan arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, etc. Wij werken om in het – nabije – buitenland incassozaken te kunnen behandelen, samen met kantoren ter plaatse. U kunt uw vorderingen op buitenlandse debiteuren dus ook bij ons onderbrengen en dat is voor u een groot voordeel. Mocht u vorderingen moeten innen, dan kunnen wij dat voor u in doen. Onze incasso staat voor u klaar, ook in Holland.

Wat kunnen voor u doen?

Wij van Incasso Holland kunnen u een aantal diensten aanbieden, namelijk arbeids- en ontslagzaken, huurzaken, opstellen contracten en leveringsvoorwaarden en rechtsbijstand in vrijwel alle procedures. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u altijd meer informatie opvragen bij ons incassokantoor in Holland. Bij onze incasso zijn altijd mensen die u meteen te woord kunnen staan en uw vragen kunnen beantwoorden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze incassokosten en onze incassoprocedure.

Incasso Holland

Wij incasseren uw vorderingen

U kunt nu gebruik maken van incasso no-cure-no-pay bij Incasso Holland. Het kan nodig zijn om een incasso in te schakelen in Holland omdat bepaalde betalingen nog steeds niet binnen zijn. Wij zijn er dan voor u dus kiest u nu voor ons zodat wij u kunnen helpen.

Voor meer informatie..

Als u vragen heeft of u wilt meer informatie over onze incassodiensten, dan kunt u altijd contact opnemen met ons van Incasso Holland. U kunt altijd bellen met 024-3600234. Overigens kunt u ook een e-mail sturen naar info@aartsensomers.nl. Onze incasso staat altijd voor u klaar in Holland. Een telefoontje of mailtje is genoeg en dan gaan wij voor u aan de slag. Van tevoren vertellen wij u precies hoe wij te werk gaan en dan weet u direct waar dat u aan toe bent als u met ons in zee gaat. Dit is voor u toch ook prettig om te weten? Kiest u daarom voor ons incassobureau als u ons nodig heeft, u staat er niet alleen voor! Ook kunt u ons benaderen voor vragen en staan wij u graag te woord.