Incassokosten - Aartsen & Somers

PROVISIE-TARIEF

Indien ons bureau uw vordering succesvol heeft geïncasseerd dan berekenen wij onze provisie aan de hand van onderstaande staffel.

Minimum €40,-

 

Over de eerste

€3.000,00

15 %

Over de volgende

€ 3.000,00

10 %

Over de volgende

€ 9.000,00

8 %

Over de volgende

€ 45.000,00

5 %

Over het meerdere

3 %

No cure no pay

 

Voor het geval op basis van de Wet Normering Incassokosten voorgaande provisie niet op uw debiteur verhaald kan worden, wordt onze provisie verlaagd tot de bedragen conform deze wet.

Naast de provisie zijn per incasso-opdracht, onafhankelijk van het resultaat, € 15,- excl. BTW administratiekosten verschuldigd. Eventuele kosten van uittreksels van gemeenten, kadaster en/of kamer van koophandel worden eveneens in rekening gebracht.

Vorderingen tot € 25.000,-

De kantonrechter is bevoegd vorderingen te behandelen tot een bedrag van € 25.000,- U heeft derhalve tot dat bedrag geen dure advocaat meer nodig bij een gerechtelijke procedure. U kunt daarvoor bij ons bureau terecht en daarmee profiteren van ons zeer concurrerende uurtarief van € 115,- exclusief  BTW.

Uit handen geven

Overweegt u de inning van uw vordering uit handen te geven, dan zijn wij graag uw partner. Vul het contactformulier op deze website in of bel of mail ons.