Incasso Boxmeer

Incasso in Boxmeer door Aartsen & Somers

Wilt u een incasso in Boxmeer laten uitvoeren? Laat dit dan uitvoeren door de specialisten van Aartsen & Somers. Wij zijn al sinds 1990 actief en hebben meer dan de ervaring die u zoekt! Wij begrijpen als geen ander dat niets zo vervelend is als een openstaande vordering, waarbij het incasso maar niet wil lukken. U heeft al meerdere stappen ondernomen om het incasso te incasseren. Maar na al uw inspanningen wil het incasseren toch niet lukken. Naast dat het vervelend is, kost het tijd, geld en veel ergernis. Wij begrijpen dat elke openstaande vordering in Boxmeer er één teveel is. Het inschakelen van ons als incassobureau kan u de ergernis en u ook veel geld besparen. De reden hiervoor is dat de kans groter is om het incasso te incasseren, wanneer u ons incassobureau inschakelt. Wij zorgen ervoor dat uw incasso in Boxmeer geïncasseerd wordt.

Onze incassoprocedure in Boxmeer

Het is ons doel om, in verband met kosten- en tijdbesparing, uw vorderingen te incasseren, zonder dat hier gerechtelijke maatregelen bij komen kijken. Onze werkwijze is om eerst uw debiteur in Boxmeer schriftelijk in gebreke te stellen, waarbij tevens aanspraak wordt gemaakt op de buitengerechtelijke incassokosten en de wettelijke rente die hierbij hoort. Wanneer er hierna geen betaling wordt gedaan, zorgen wij ervoor dat uw debiteur schriftelijk en telefonisch een gerechtelijke procedure aangezegd wordt. Indien nodig voeren wij voor uw incasso onderhandelingen en wordt overleg gehouden met de deurwaarders, kredietinstellingen, overheidsinstanties en dergelijke en realiseren wij afbetalingsregelingen.

Het bewerkstelligen van een betaling in Boxmeer

Wij merken dat er in de meeste gevallen een betaling volgt van uw vordering. Dit is inclusief de rente en de kosten die gemaakt zijn. Wanneer dit lukt, maken wij het toekomende bedrag aan u over. Hierbij is onze dienstverlening dan ook kosteloos voor u geweest. Gaat uw debiteur ondanks onze inspanningen toch niet over tot betaling? Dan is het mogelijk om de gerechtelijke vervolgstappen te bespreken. Hierbij kunt u denken aan een kort geding, een faillisementaanvraag, een proces voor de rechtbank of het leggen van conservatoir beslag. Hierbij geven wij u van te voren een indicatie van de kosten voor deze gerechtelijke vervolgstappen. Daarnaast werken wij voor u in Boxmeer op basis van een no cure no pay basis voor het incasseren van uw incasso.

Incasso Boxmeer

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u uw vorderingen tot € 25.000,- uit handen geven? Dan is het incassobureau van Aartsen & Somers uw partner. Bel voor meer informatie naar 024-3600234. Een mail stuurt u naar info@aartsensomers.nl. Een incasso in Boxmeer wordt een succes met Aartsen & Somers.